Heerenlux - Grondverf

Heerenlux Snelgrond is een universeel toepasbare ééncomponent primer met uitstekende corrosiewerende werking. Vlot overschilderbaar, hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout, uitstekende roestwering op staal, snel drogend en goed schuurbaar.
Overschilderbaar met zowel Heerenlux Hoogglans Aflak als Heerenlux Zijdeglans Aflak.

TOEPASSING:
Als primer/grondverf voor staal, zink, verzinkt staal, hout, aluminium en hard PVC

KLEUREN:
Verkrijgbaar in diverse kleuren.

VERPAKKINGEN:
1000ml 

Uitstekend geschikt voor grond van: staal, zink, verzinkt staal, hout, aluminium, hard PVC. etc...
Hechting op zowel watergedragen als synthetische verf als ondergrond.

Deze universele primer is bijzonder geschikt als probleem oplosser. Als niet bekend is of de ondergrond watergedragen verf of synthetisch is, dan kan deze primer als tussenlaag worden gebruikt. Ook is het mogelijk om daarna zonder problemen af te lakken met een 1k of een 2k aflak.

Uitstekende waterbestendig, sneldrogend, slag en krasvast, bestand tegen reinigingsmiddelen onder hoge druk en uitstekend bestand tegen oliën en vetten. 

Verbruik: 8-10m2 / liter
Droging: 15-30 min.
Overschilderbaar na 4 uur bij 20graden C


De vermelde productgegevens zijn bedoeld als een algemeen overzicht. Voor de uitgebreide applicatie- en productinformatie en meer specifieke informatie verwijzen wij U naar het technisch informatieblad te verkrijgen in de winkelLees voor u begint altijd de uitgebreide applicatie- en product informatie op het technisch informatieblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten