International - Vernissen

Compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. Door de snel drogende werking wordt uw werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. De snel drogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. U kunt twee lagen per dag aanbrengen en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede óf derde laag. Compass heeft een lichte amber kleur die de natuurlijke structuur van het hout benadrukt. Compass is geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk en kan direct aangebracht worden op oliehoudende houtsoorten zoals Teak en Iroko. Compass kan tevens gebruikt worden in combinatie met Clear Wood Sealer Fast Dry

*Droogtijd:15 Graden, kleefvrij 45 minuten
*Overschildertijd: 15 Graden, min 8   max  1maand
*Aanbrengen met:Kwast, Roller, spuit
*Uitstrijkvermogen: is +/-   13 m2 / liter.
*Te gebruiken op:Hout
*Aantal lagen: 3 -6 
*Verdunning: Thinner no. 1

*Verpakking: 750cc 
Woodskin is een flexibele vochtregulerende houtolie/vernis die zich gedraagt als een huid voor uw hout. Woodskin is eenvoudig aan te brengen; hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. Door de uitstekende vloei- en nivellerende eigenschappen droogt Woodskin op met een subtiele, doorzichtige glans. Woodskin dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. Minimaal onderhoud nodig, schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. De Naturel Teak kleur van Woodskin benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals Teak en Iroko.

*Droogtijd:23Graden, kleefvrij 4 uur
*Overschildertijd:23 Graden, min 24 uur
*Aanbrengen met:Kwast
*Uitstrijkvermogen: is +/-  10 m2 / liter.
*Te gebruiken op: Hout
*Aantal lagen: 3

*Verpakking: 750cc 
Original is een traditioneel glanzende vernis met UV-filters voor algemeen gebruik met goede vloei-eigenschappen en uitstekende glansbehoud. De zeer transparante eindlaag maakt Original bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. Original is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na het ontvetten met Verdunning No 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals Teak en Iroko. Geschikt voor binnen en buiten gebruik, op alle soorten constructies.

*Droogtijd: 15 Graden, KLeefvrij 10 uur
*Overschildertijd: 15 Graden, min. 24 uur  max 4 dagen
*Aanbrengen met:Kwast, Roller, Spuit
*Uitstrijkvermogen: is +/-  11,7  m2 / liter.
*Te gebruiken op:Hout
*Aantal lagen: 3
*Verdunning: Thinner no.1 - 3

*Verpakking: 750cc Schooner Gold is een hoogglanzende 1-component vernis voor een langere levensduur en speciaal ontwikkeld voor de professionele en/of geschoolde vernis applicateur. Schooner Gold is geformuleerd met behulp van een geoptimalisserde mix van UV-absorbers, HALS en harsen om de uitzonderlijke diepe glans en kleur de gehele levensduur te behouden. Schooner Gold is geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk en kan direct worden aangebracht op oliehoudende houtsoorten zoals Teak en Iroko. Schooner Gold kan tevens gebruikt worden in combinatie met Clear Wood Sealer Fast Dry.

*Droogtijd:15 Graden, Kleefvrij 3 uur
*Overschildertijd: 15 Graden, min 14 uur  max 1 maand
*Aanbrengen met:Kwast, Roller, Spuit
*Uitstrijkvermogen: is +/-  13  m2 / liter.
*Te gebruiken op: Hout
*Aantal lagen: 2- 6
*Verdunning: Thinner no. 1 - 3


*Verpakking: 750cc 
Schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-olie basis, is geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. Schooner bevat UV-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. De bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor, dat Schooner heel eenvoudig aan te brengen is. De goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert.

*Droogtijd:15 Graden, Kleefvrij 2,5 uur
*Overschildertijd: 15 Graden, min 14 uur  max 1 maand
*Aanbrengen met:Kwast, Roller, Spuit
*Uitstrijkvermogen: is +/-  14  m2 / liter.
*Te gebruiken op: Hout
*Aantal lagen: 5 - 7
*Verdunning: Thinner no. 1 - 3

*Verpakking: 750cc 


Goldspar Satin is een polyurethaan vernis met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenwerk. De snel drogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. U kunt twee lagen per dag aanbrengen voor een snel resultaat. De polyurethaan formulering biedt bescherming tegen het morsen van heet water, milde zuur/alkali houdende producten. Goldspar Satin is na zorgvuldige voorbereiding en na het ontvetten met Verdunning no 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten als Teak en Iroko. LET OP!!!! uitsluitend voor binnen gebruik. Niet gebruiken op delen welke continue met water belast worden.

*Droogtijd:15 Graden, Kleefvrij 3 uur
*Overschildertijd: 15 Graden, min 15 uur  max 3 dagen
*Aanbrengen met:Kwast, Roller, Spuit
*Uitstrijkvermogen: is +/-   10 m2 / liter.
*Te gebruiken op: Hout
*Aantal lagen: 3
*Verdunning: Thinner no. 1 - 3

*Verpakking: 750cc Perfection Plus is een helder, 2-componenten polyurethaan product dat de schoonheid van ieder natuurlijk houtsoort beschermt. Perfection Plus combineert uitstekende chemicaliën- en krasbestendige eigenschappen, superieure UV-bescherming met uitzonderlijke glans voor een langdurige mooi esthetische resultaat. Perfection Plus heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en biedt uitstekende UV-bescherming, door de unieke combinatie van HALS ( Hindered Amine Light Stabilisers) en UV-absorbers

*Droogtijd:15 Graden, kleefvrij 7 uur
*Overschildertijd: 15 Graden, min 14 uur  max 3 dagen
*Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/-   12 m2 / liter.
*Te gebruiken op: Hout
*Aantal lagen: 2 - 5
*Verdunning: Thinner no. 9

*Verpakking: 750cc 


De vermelde productgegevens zijn bedoeld als een algemeen overzicht. Voor de uitgebreide applicatie- en productinformatie en meer specifieke informatie verwijzen wij U naar het technisch informatieblad te verkrijgen in de winkel

Lees voor u begint altijd de uitgebreide applicatie- en product informatie op het technisch informatieblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten