International - Grondverven

Gebruik Pre-Kote als grondverf voor Toplac aflak van International. Pre-Kote heeft een uitzonderlijk dekkend vermogen voor eenvoudige overschakeling van kleur. De sterke en flexibele harsen zorgen ervoor dat Pre-Kote eenvoudig aan te brengen en te schuren is en geven een gladde ondergrond voor de aflak. Pre-Kote is geschikt voor met een primer behandeld hout, staal, lichtmetaal en polyester. Pre-Kote kan gemengd worden met een aflak in de mengverhouding 50:50 om de dekking van de laatste aflaklaag te verbeteren.
*Droogtijd:15graden: kleefvrij 6 uur, schuurbaar na 30 uur.
*Overschildertijd: 15graden, min. 24 uur  max 3 dagen
*Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/-12m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium
*Aantal lagen: 1-2
*Verdunning: Thinner no. 1 , kwast


*Verkrijgbaar in de kleuren: wit en blue grey, andere kleuren op aanvraag
*Verpakking: 750cc Perfection Undercoat is een hoog kwalitatieve 2-componenten polyurethaan voorlak geschikt voor gebruik onder alle aflakken. De half-glanzende Perfection Undercoat is de ideale basis voor een duurzaam systeem. indien gebruikt in combinatie met Perfection aflak. Perfection Undercoat is makkelijk te verwerken, heeft een snelle droging en is eenvoudig te schuren. Om extra diepte in de kleur te krijgen kan Perfection aflak aan Perfection Undercoat worden toegevoegd. Beide producten dienen wel eerst met hun respectievelijke verharder gemengd te worden.


*Droogtijd: 15 graden, kleefvrij 7uur, Schuurbaar na 30uur.
*Overschildertijd: 15 graden, min 16uur  max 3dagen
*Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 6m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium
*Aantal lagen: 1-2
*Verdunning: Thinner no. 7

*Verkrijgbaar in de kleuren: Blue en Wit
*Verpakking: 2,5 literDe vermelde productgegevens zijn bedoeld als een algemeen overzicht. Voor de uitgebreide applicatie- en productinformatie en meer specifieke informatie verwijzen wij U naar het technisch informatieblad te verkrijgen in de winkel

Lees voor u begint altijd de uitgebreide applicatie- en product informatie op het technisch informatieblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten