International - Primers

Primocon is een teervrije, sneldrogende conventionele 1- component primer voor onder de waterlijn. Geschikt voor de ondergronden van aluminium, polyester, lood, staal, hout en koolstofvezel. Primocon is tevens te gebruiken als sluit-/tussenlaag over net geschikte óf onbekende antifoulings. De snel drogende eigenschappen maken korte overschildertijden mogelijk. Primocon heeft goede anticorrosieve eigenschappen.

*Aanbrengen met: Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 7,4 m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium,Lood, Zink
*Aantal lagen: 1-5
*Verdunning: thinner no. 3

*Verkrijgbaar in de kleuren:Grijs
*Verpakking: 750cc en 2,5 liter
Gelshield 200 is een snel drogende makkelijk te verwerken epoxy primer, voor bescherming van polyester tegen osmose. Gelshield 200 is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult; het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door snelle droging kunnen meerdere lagen op één dag aangebracht worden.

*Aanbrengen met: Kwast,Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 8.1 m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester
*Aantal lagen: 5 - 6
*Verdunning: Thinner no. 7

*Verkrijgbaar in de kleuren: Grijs, Groen
*Verpakking: 750cc en 2,5 liter
Interprotect is een snel drogende, eenvoudige te verwerken, 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Interprotect heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Voor boven en onder de waterlijn.
*Aanbrengen met: Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 8.1 m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium,Lood
*Aantal lagen: 2-5
*Verdunning: Thinner no. 7

*Verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Grijs
*Verpakking: 750cc, 2.5 liter, 5 liter Yacht Primer is een snel drogende 1-component primer voor hout, staal en aluminium/lichtmetaal boven de waterlijn. Yacht Primer is de ideale basis voor 1-component voorlakken. *Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 12 m2 / liter.
*Te gebruiken op: Hout, Staal, Aluminium, Zink
*Aantal lagen: 4
*Verdunning: Thinner no. 1

*Verkrijgbaar in de kleuren:Grijs
*Verpakking: 750cc, 2.5 liter
Interprime 820 is een 2-componenten epoxyprimer die inerte pigmenten bevat. Interprime 820 kan gebruikt worden op staal en aluminium waar het een uitstekende bescherming tegen corrosie beidt. Tevens is het product ook geschikt voor hout en polyester. Interprime 820 heeft een duidelijke glans op zich en kan tevens gemakkelijk geschuurd worden. Interprime 820 kan zowel onder- als bovenwater gebruikt worden, maar bij een onderwatersysteem moet er een tussenlaag met Interprotect aangebracht worden als hechtlaag voor de antifouling. Bij gebruik boven de waterlijn wordt Interprime 820 normaliter gevolgd door een laag Perfection Undercoat alvornes de aflaklagen aangebracht worden.

*Aanbrengen met:Kwast, Roller, Conventionele spuit, Airless Spray
*Uitstrijkvermogen: is +/-  3,64 m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium
*Aantal lagen: 
*Verdunning: Thinner 920, thinner 910

*Verkrijgbaar in de kleuren:wit en grijs
*Verpakking: 5 liter, 20 liter 
Clear Wood Sealer Fast Dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Clear Wood Sealer Fast Dry dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, en kras- en slijtvast oppervlak, klaar om te overschilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen. Clear Wood Sealer Fast Dry is geschikt voor gebruik onder de 1-componenten en 2-componenten vernissen/ en aflakken. 
*Aanbrengen met:Kwast, Roller, Conventionele spuit
*Uitstrijkvermogen: is +/- 10 m2 / liter met kwast/roller
*Te gebruiken op: Hout
*Aantal lagen: 4
*Verdunning: Thinner no. 910 ( spuit), thinner no. 9 ( kwast en roller)

*Verpakking: 750cc, 10 literDe vermelde productgegevens zijn bedoeld als een algemeen overzicht. Voor de uitgebreide applicatie- en productinformatie en meer specifieke informatie verwijzen wij U naar het technisch informatieblad te verkrijgen in de winkel

Lees voor u begint altijd de uitgebreide applicatie- en product informatie op het technisch informatieblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten