International - Plamuren

Interfill 830 is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in één arbeidsgang, in een laagdikte van 2.5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlakte van Interfill 830 glad genoeg om direct met Interprime 820 high Build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Interfill 830 is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. 

Oppervlak: Boven en Onder de waterlijn

Ondergrond: Aluminium, Polyester, Staal, Hout, Koolstofvezel


Interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. Interfill 833 is goed schuurbaar en de fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat.Interfill 833 heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830.Interfill 833 kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm.


Oppervlak: Boven en Onder de waterlijn

Ondergrond: Polyester, Staal

Verpakking: Inhoud 2.5 liter A - en 2.5 liter B


Watertite is een sneldrogende 2- componenten plamuur voor gebruik op ployester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Watertite is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm. dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag 

Oppervlak: Boven en Onder de waterlijn

Verpakking: A en B 250 ml    en   A en B 1kgDe vermelde productgegevens zijn bedoeld als een algemeen overzicht. Voor de uitgebreide applicatie- en productinformatie en meer specifieke informatie verwijzen wij U naar het technisch informatieblad te verkrijgen in de winkelLees voor u begint altijd de uitgebreide applicatie- en product informatie op het technisch informatieblad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten